Yangın Merdiveni Kapısı Ile ilgili detaylı notlar

Wiki Article

Dairesel merdivenin destur verilmediği bölgeler ortada okul, dirlik bünyeu bulunur. İnsan kapasitesinin 50 kişiden aşkın başüstüneğu zevk merkezlerinde bile bu merdivenin kullanılmasına izin verilemez.

Malzeme: Yangın kapılarında çoğunlukla çelik veya ahşap gereç kullanılmaktadır. Çelik baplar daha dayanıklı ve yangına karşı henüz dirençlidir.

Yangın vakalarında insanların binaları esenlıklı şekilde vazgeçme etmelerini sağlayan Yangın Çıkış Kapısı kullanılacağı bünyeya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Yangın Bapsı Nasıl Olmalı? Yangın Kapısı kullanılacağı binanın boyutlarına ilişkilı olmakla birlikte olabildiğince geniş üretilir. İnsanların ürkü takkadak çabucak tahliye olmasını sağlayıcı bu perese gönül kaybı olmaması bağırsakin önemlidir.

Ankara Yangın Bapsı elde etmek isteyenler bireysel veya kurumsal kullanıcılar Ankara’da kâin ofisimizi görüşme ederek veya İletişim kanallarımızı kullanıp Bize Ulaşarak Yangın Bapları ile ait heves ettikleri tüm mevzular üzerine bilgi sahibi olabilirler.

Özellikle rafine ve değerli materyallerin başüstüneğu odaların baplarının kesinlikle yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

İdünyalık edildikleri malzemelerin parçalanmamış abuhava koşullarında deforme olmaması ve yapısını koruması gereklidir.

Merdivenin degajeliği 80 cm’den azca olmamalıdır. şayet az olursa bu tür merdivenlerde yalnızca bir korkuluk kullanılabilir. Yangın merdiveni tam bir şekilde olması gerekmektedir.

Satış öncesi de sizler için en akla yatkın sistemi sunabilmemiz kucakin ikametgâh ve sorunyerlerinizde esrarkeşif yapılmalıdır. Spesiyalist personelimiz yangın bapları konusunda sizlere gerekli bilgileri aktaracaktır ve sizin tüm ihtiyacınızı karşışayacak ve aklınızdaki yangın kapısı soru işaretlerini ortadan kaldırarak yangın baplarını kuracaktır.

Kaçış merdivenlerinin kapasite ve sayı bakımından en azca yarısının aracısız yapı dışına açılması gerekir.

Yangın kapisinda ürkü bar kolu ürkü çabucak bapnın kolayca açılması karınin kullanılır. Panik barlı yangın merdiveni bapsı sayesinde yangın merdivenine erişim kolaylaşır. Yangın baplarının yangına metanet sınıfları, genellikle A, B ve C olarak sınıflandırılır.

Bu sayede insanoğluın emin bir şekilde binayı terk etmesine yahut yangınla savaş ekiplerinin çalışmasına imkân sağlar. Yangın bapları çoklukla kendiliğinden olarak kapanan ve panik amerikan barı kabil evgin durumlarda kolay açılabilen özelliklere sahiptir. Böylecene yangın esnasında insanoğluın hızlı bir şekilde kaçmasına yardımcı olurlar.

Fakat temelde “Binaların Yangından Korunması üzerine Yönetmelik” dü tip yangın merdiveni çeşidini mütenasip görmektedir. Bunlar Z tipi yangın merdiveni ve dairesel yangın merdivenidir. Bu merdivenlerden hangisinin seçileceğine belirli başlangıçlı kriterler görüş önüne kızılınarak hüküm verilmektedir. Özellikle namuslu bir kaçış merdiveni tercihi itfaiyeden pozitif raporunun kırmızıınmasını da kolaylaştıran bir etmendir. Bu kriterler: 

İzinsiz levha, yazı ve videoteyp v.b kullanmaı neticesinde meşru muamele uygulanacaktır. TEKNODEVA

Report this wiki page